Twitter

Kontaktirajte svetovalca

Želite več informacij?

PhoneIcon 01 200 22 80
EmailIcon

Vrhunski delovni pogoji za še večje razvojne dosežke

21. oktober 2009

Ena temeljnih usmeritev podjetja je ohraniti doseženo tehnično in tehnološko raven, saj se obstoječa produkta Gama System eDocs in Gama System eArchive po kriteriju celovitosti, zmogljivosti in funkcionalnosti z lahkoto kosata s poznanimi svetovnimi rešitvami. Usmeritev zahteva večje število zaposlenih, da se lahko vzdržuje korak pred konkurenco, kar se je kazalo tudi s potrebo po dodatnih prostorskih zmogljivostih.

Svetovno primerljive rešitve je mogoče razvijati le v primeru trženja na globalnem trgu. Podjetje je lastni viziji sledilo tudi z rednim nastopanjem na največjem svetovnem IKT sejmu, CeBIT-u. Tako se je, z zaključkom razvoja dokumentne linije blagovne znamke Gama System, sistema za upravljanje elektronskih dokumentov Gama System eDocs in sistema varne hrambe Gama System eArchive, pojavila potreba po bolj reprezentančnih prostorih, primernih za sprejem strank, tudi iz najbolj poznanih globalnih družb.

 

Kljub recesiji smo s preselitvijo v nove poslovne prostore, zadovoljili obe zgornji zahtevi, saj smo se pred kratkim tudi uradno preselili v več kot 750 kvadratnih metrov velike prostore, ter dosegli, da imajo naši zaposleni zagotovljene vrhunske delovne pogoje.

Podjetje zato upravičeno načrtuje nadaljnjo rast števila zaposlenih.